LYS OG OPDATERET "LANDVILLA" OMKRANSET AF MARKER TÆT PÅ ROSKILDE

KVARTERET:
Gadekæret 20 i Kamstrup ligger i idylliske omgivelser, for enden af blind vej og uden umiddelbare naboer bliver I omkranset af marker, som den 894 kvm ugenerede grund grænser op til. Her får i tilgængelighed til byens tilbud og samtidig freden i naturen i smuk forening. I hverdagen er daginstitution, folkeskole, handelsgymnasium, erhvervskoler og idrætstilbud m.m. i cykelafstand, motorvejen nås på 5 minutter, Roskilde Station er kun 3,5 kilometer væk og der er flere gode indkøbsmuligheder i Roskilde, hvis byskilt I finder mindre end 2 km. fra hoveddøren.

EJENDOMMEN:
Villaen er bygget i 1877, men takket være en omfattende renovering og tilførelsen af førstesalen fremstår den som et genopført hus. Således venter der Jer et hjem med moderne komfort og rene linjer i smukke omgivelser.
Dette ses allerede udefra hvor I mødes af en hvid facade, vinduer med hvide sprosser og energiruder samt et tag fra 2013. Til ejendommen hører en dobbelt carport med et tilhørende, isoleret og fantastisk godt værksted med loft over.

Indenfor oplever I en velindrettet bolig, som afspejler nutidige løsninger og tilpasset den dejlige beliggenhed, med rig mulighed for at nyde omgivelserne indefra. Hele stueplanet har gulvvarme og fordeler primært kvadratmeterne i en åben planløsning, som kombinerer køkkenet, spisestuen og stuearealet til et samlet hjerterum. Her er lyst trægulv og køkkenet fra 2012 er med grebsfrie lyse fronter og masser af arbejdsplads. Køkkenet er tilrettelagt, så man har det afskærmet, men alligevel kan man følge med i hvad der sker ude som inde. Resten af etagen indeholder et praktisk bryggers, et stort badeværelse som er renoveret i 2012, samt trappeløb i den oprindelige entre.

Første sal er indrettet med tre værelser, men med mulighed for opdeling til fire værelser. Det største værelse var nemlig tænkt som to værelser, med syd og vestvendte vinduer, for et godt lys og ikke mindst for at nyde de naturlige omgivelser som kendetegner beliggenheden.
Forældresoveværelset har udgang til en østvendt altan, som til fulde lader Jer nyde synet af de åbne vidder. Derudover får I et stort brusebadeværelse fra 2013 på denne etage.

Haven karakteriseres af den omkringliggende natur med mange sanseindtryk bl.a. fra et væld af bærbuske og frugttræer, som blandt andet tilbyder æbler, jordbær og vindruer.I får også glæde af en stor fliseterrasse, flere sol/lækroge og en velanlagt plæne. Her er det naturligt at få lyst til selvforsyning, hvilket både køkkenhave, højbede, drivhus og en solid hønsegård støtter op om.

Alt i alt en moderniseret villa, med opdateret planløsning og et godt energimærke i naturskønne omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981