VILLA I LUKKET OG BØRNEVENLIGT KVARTER

KVARTERET:
I bosætter jer i et trygt kvarter i Hyrdehøj med gode naboer, hvorfra Hyrdehøjskoven ligger lige bagved. Her kan I gå på opdagelse i bålhuset, mens I også kan gå til Lynghøjsøerne, hvor I kan bade om sommeren. Der er også mulighed for at sove i shelter. Fra adressen er der ti minutter til indre by på cykel, og villakvarteret byder på flere legepladser. I er desuden tæt på skole og daginstitutioner og gymnasium samt gode handlemuligheder, som alt sammen kan nås til fods.

EJENDOMMEN:
Den nydelige villa er opført i 2003 og præsenterer sig meget velholdt. Grunden råder over 1.207 kvm, og I får en dejlig have og terrasse mod sol hele dagen samt plads til at lege. Indenfor venter 157 velfordelte kvm, der egner sig ideelt til en familie. I kan glæde jer til en lys og indbydende stue med brændeovn og et fantastisk lysindfald takket være de mange vinduer. Opholdsstuen ligger ved siden af køkkenet, som i 2019 fik opdaterede fronter og hvidevarer, så det fremstår tidløst, og som bonus er der et stort ovenlysvindue, der skaber lys samt gulvvarme under fliserne, som der også er i resten af huset undtagen på værelserne. På de i alt fire værelser har det ene eget walk-in-closet og badeværelse, hvilket gør det til et perfekt forældreafsnit. Der er yderligere endnu et badeværelse med brus samt et praktisk bryggers.

Sommeren skal nydes i den store have og på den dejlige terrasse mod sydvest, som blev anlagt med granitfliser i i 2021.

Slutteligt er der carport til parkering af bil, hvor til der er et integreret, disponibelt rum med flere anvendelsesmuligheder.

Der er også netop blevet lagt fibernet i starten af 2022.

Et dejligt hjem klar til en ny familie.