198 KVM. MED SJÆL OG HISTORIE MIDT I GADSTRUP

KVARTERET:
På en rolig, blind vej i Gadstrup er der skruet helt op for idyllen med denne skønne bindingsværksejendom, der ligger i den gamle del af byen med gåafstand til alt. I får dermed de herligste og mest charmerende rammer, mens pendleren kan gå til stationen 650 meter væk på kort tid. Byen byder på folkeskole med flere spor, intregrerede institutioner, den lokale brugs og et rigt forenings- og idrætsliv, mens Gadstrup Mose i Ramsødal byder på naturoplevelser i nærområdet. Roskilde er kun 10 minutter herfra i bil eller tog, og det centrale København nåes på godt 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Den sjælfulde ejendom er byens oprindelige skole og består af et hus på 198 kvm opført i 1820 placeret på en 1.722 kvm stor og helt fantastisk dejlig grund, med gamle frugttræer og private solkroge. Der er skiftet vinduer i en stor del af huset og trukket kabel til elbil i garagen. Unikt for ejendommen er de dekorerede vægge i spisestuen, som forestiller motiver fra H. C. Andersens eventyr malet af tegneren og illustratoren Svend Otto S, der boede i huset fra 1948 til 1965. Foruden spisestuen er der tre stuer til samvær og et lyst køkken med spiseplads. Havedørene i de to stuer og køkkenet binder rummene sammen med den eventyrlige have, og bemærk de smukke gamle døre, paneler og de indbyggede reoler i stuen.

Det er praktisk med to badeværelser i stueplan, hvor I også finder tre værelser og et bryggers. Boligen har på 1. etage en repos med adgang til et værelse og adgang til stort uudnyttet loft.~

Huset har ingen kælder, men et opbevaringsrum, på få kvm. ved bryggerset, som er under terræn, som byder på perfekte rammer til at etablere en vinkælder.

Tilbygningen med værksted og garage på 74 kvm. giver mere plads og flere muligheder, mens den store have er ugeneret med æbler, blommer og en imponerende magnolia. Fortil er der et fint gårdmiljø, som binder bygningerne sammen, hvor I finder hyggelige områder til frokost under åben himmel eller stunder med yndlingsbogen. I den tilhørende have er det nemt at drømme sig væk, med gamle træer og en ejendom der emmer af historie og med opholdspladser til både sol og skygge på de varme dage.

Alt i alt en meget charmerende ejendom, med masser af plads og gåafstand til alt i byen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981