Nyhed

Åbent hus uden tilmelding

05 februar kl. 11:50 - 12:10

VELHOLDT OG LYS LEJLIGHED MED STOR ALTAN

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende centralt i Roskilde, tæt på offentlige transportmuligheder, skole og indkøb. Endvidere tæt på motorvejsnet, så København kan nås på under 30 min.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er beliggende i en god og veldrevet ejerforening med bl.a. cykelkælder, vaskerum, tørrerum, legepladser og mange grønne fællesarealer. Lejligheden har eget kælderrum. Der er gode parkeringsmuligheder i området. Lejligheden er vestvendt, så solen er finde ved eftermiddags- og aftentid.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden er på velindrettede 65kvm og byder på en stor møblerbar entré, som også giver adgang til resten af boligen. Her er et nydeligt ældre køkken med hvidevarer plus vaskemaskine. Et soveværelse med god plads til dobbeltseng og skabsvæg, et lyst badeværelse med kar/brus samt en stor opholdsstue med rigelig plads til både spisestue og stuemiljø.

Hele vestsiden af stuen udgøres af et stort vinduesparti til altanen med udsigt til området. Altanen er er stor og monteret med glaspartier, som man kan vælge at have lukkede eller åbne for vejr og vind.

Lejligheden er velholdt, men kunne sagtens moderniseres, så den bliver mere tidssvarende. Alle indvendige overflader er lige til at gå til og trægulvene er pæne.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741