EFTERTRAGTET 2-VÆRELSES I GARTNERVANG

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende i det eftertragtede Gartnervang kvarter, tæt på grønne arealer, Roskilde Station og i gåafstand til Roskilde Centrum med hyggelige caféer, torv og gågade.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i en velholdt ejendom er fra 1978, der til daglig er drevet af en velfungerende ejerforening der løbende vedligeholder ejendommen. Ejerforeningen har flere fællesarrangementer i foreningens fælleslokale, der ligeledes kan lejes til private arrangementer. Til foreningen hører desuden vaskekælder, kælderrum, gode parkeringsforhold, samt mulighed for leje af garage.

EJERLEJLIGHEDEN:
Lejligheden er en stor og indflytningsklar 2-værelses lejlighed med et boligareal på 70 kvm + en stor lukket altan ifølge bbr-meddelelsen. Lejligheden indeholder stor fordelingsentré med god opbevaringsplads og adgang til alle rum i lejligheden. Badeværelse med separat brus og vaskefacilitet. Stor stue i åben forbindelse med lyst spisekøkken. Stuen har rigelig plads til både spiseafdeling og fjernsynsstue og har desuden udgang til den store lukkede altan. Lejligheden har endvidere et rummeligt soveværelse med plads til både seng og skab.
Alt i alt en utrolig velholdt lejlighed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987