KVARTERET:
Boligen er roligt beliggende i et udbygget lejlighedskvarter i gåafstand til Roskilde station, bybus, flere indkøbsmuligheder, skole, institutioner og det spirende kulturelle miljø i Musicon. I bil kan du være på motorvejen på under 5 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1970 med en veldrevet ejerforening, tæt ved centrum og byens gode trafikale knudepunkter. Fællesfaciliteter omfatter cykelkælder, vaske- og tørrerum samt store grønne fællesarealer der giver god luft mellem boligerne. Der er fine parkeringsmuligheder lige ved bebyggelsen.

LEJLIGHEDEN:
Boligen er en stor 1-værelses på 42 kvm. men der er etableret et særskilt soveværelse, så stuen alene skal fungere som stue. Her er fortsat plads til både sofa og spisebord og masser af lys, grundet en stor indbydende og lukket vestvendt altan i hele lejlighedens bredde.
I åben forbindelse med stuen findes nydeligt køkken, som er delvist moderniseret for år tilbage med hvidmalede fronter. Endelig findes også et velindrettet badeværelse med bruseplads og plads til egen vaskemaskine. En yderst effektivt indrettet lejlighed i tæt afstand til Roskilde Centrum og alle faciliteter.

Helt oplagt til forældrekøb med let adgang til offentlig transport og cykelafstand til mange af de videregående uddannelser i byen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981

Lignende boliger til salg