LÆKKER RENOVERET LEJLIGHED MED STOR ALTAN

KVARTERET:
Boligen er beliggende i et udbygget lejlighedskvarter i kort gåafstand til Roskilde station, bybus, flere indkøbsmuligheder, skole, institutioner og det spirende kulturelle miljø i Musicon. I bil kan du være på motorvejen på under 5 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1970 med en veldrevet ejerforening, tæt ved centrum og byens gode trafikale knudepunkter. Fællesfaciliteter omfatter cykelkælder, vaske- og tørrerum samt store grønne fællesarealer der giver god luft mellem boligerne. Der er fine parkeringsmuligheder lige ved bebyggelsen.

LEJLIGHEDEN:
Stor, lys og gennemrenoveret lejlighed på 67 kvm samt en 9 kvm rummelig, funktionel og lukket altan med udsigt til stort grønt fællesareal. Altanen er i hele stuens bredde, hvilket giver masser af lys til den store stue, der let kan indrettes med både stort spisebord og sofamøblement. Badeværelset er som resten af lejligheden netop blevet moderniseret med blandt andet store grå og hvide klinker, væghængt toilet, god bruseplads og klargjort område til vaskesøjlen.
Invita-køkkenet er elegant og med stilrene løsninger, hvide fronter, god opbevaringsplads, grå/sort bordplade og hvidevarer i god kvalitet. Ved siden af køkkenet findes lejlighedens soveværelse med stort indbygget Invita-klædeskab og stort vinduesparti.

Til lejligheden hører også et godt kælderrum på 5 kvm.

Indbydende lejlighed med dejlig altan og kort afstand til stationen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218