GOD 1-VÆRELSES LEJLIGHED, MED NYT KØKKEN!

KVARTERET:
Området er roligt og tilbagetrukket med fine parkeringsforhold, pæne grønne fællesarealer med legeplads, grill og plads til boldspil. Der er kun 150 meter til indkøbsmuligheder, 100 meter til bus og lige over en kilometer til Roskilde station.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er en del af en veldrevet ejerforening med bl.a. cykelkælder, legepladser, mange grønne fællesarealer og til lejligheden hører desuden eget kælderrum. Foreningen gennemgik i 2020 en større renovering af faldstammer, omkostningerne i forbindelse med dette er betalt ud på denne lejlighed.

LEJLIGHEDEN:
Dejlig lys lejlighed centralt i Roskilde. Lejligheden er i pæn stand med flot og opdateret køkken. Fra køkkenet er der en åbent mod stuen, indretningen af stue, byder på flere forskellige muligheder, her kan man blandt andet skærme af til en sove afdeling. Badeværelset er praktisk indrettet, med plads til vaskemaskine. Desuden byder lejligheden på en stor sydvendt altan, som byder på et væld af anvendelsesmuligheder året rundt.

Er du på udkig efter en oplagt "forældre-købs" lejlighed eller dit første ejerlejligheds køb, så er her et rigtigt godt bud.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987

Lignende boliger til salg