STORT FRITIDSHUS I FØRSTE RÆKKE TIL ROSKILDE FJORD

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS. ~

KVARTERET
I Gershøj og lige ud til Roskilde Fjord, ligger dette rummelige fritidshus i naturskønne omgivelser. I bliver en del af et dejligt område med et stærkt, lokalt fællesskab med et væld af aktiviteter året rundt - heriblandt fastelavn, sommerrevy og fiskekonkurrencer på havnen. Der er også mange oplevelser i vente for den aktive familie, der kan fornøje sig med mountainbike, kajakroning og windsurfing. Har I ikke fået handlet ind i den nærliggende købmand, kan I besøge Gershøj Kro og lade dem forkæle jer med aftensmaden.

EJENDOMMEN
Når I ankommer til feriehuset bliver I mødt af en nydelig og velholdt rødstensejendom fra 1974, der breder sig over 137 kvadratmeter i stueplan med gulvvarme overalt og yderligere 75 kvadratmeter i kælderen. Huset er opført på en let skrånende grund, så der er indgang fra terræn til kælderen med en tidligere garage og et disponibelt rum med en brændeovn. Hertil kommer også en carport og en ekstra garagebygning.

Feriehusets naturlige omdrejningspunkt er den rummelige stue med en pejseindsats, loft til kip og en hyggelig stemning takket være de rustikke murstensvægge og loftsbjælker. Stuen munder ud i et stort, vinkelformet vinduesparti med skydedøre og en mageløs udsigt over fjorden fra første parket. Tilstødende finder I spisekøkkenet med hvide, grebsløse elementer ledsaget af en mørk skifer-bordplade. Etagen rummer ligeledes en spisestue med brændeovn, glaskarnap og plads til et langbord at samles omkring. Der venter jer også tre værelser - det ene har eget brusebadeværelse, mens et andet ligger ved siden af det lækre badeværelse med spa og en muret bruseniche. Det tredje værelse er anseeligt i størrelsen med eget toilet, gulvvarme og brede vinduespartier.

Sommeren tilbringes på havens fliseterrasse med panoramaudsigt og vue over den store græsplæne, hvorfra I har direkte adgang til fælles stien og vandkanten.

Alt i alt et skønt, rummeligt feriehus med en fantastisk udsigt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

42452029

Lignende boliger til salg