VELHOLDT VILLA CENTRALT I GEVNINGE

KVARTERET
På en stille, lukket vej centralt i Gevninge har I nu mulighed for at bosætte jer i børnevenlige omgivelser med gåafstand til indkøb, bus og byens forskellige tilbud i form af blandt andet en bager, forsamlingshus og bibliotek. Familielivet forsødes endvidere af de få hundrede meter til daginstitution, mens skolen er i cykelafstand og ligeldes er der kun en kort tur til Lejre Vig eller Borrevejle skov. Så naturen er tæt på og tilkørsel til motorvejen findes få kilometer væk, så hverdagen også fungerer for dem med arbejde i Hovedstaden.

EJENDOMMEN
Med nøglerne til denne velholdte villa fra 1962, får I 113 kvm fordelt over en god planløsning, der tilgodeser familiens behov og med en indbygget garage, som nemt kan fungere til opbevaring og et muligt værksted. Huset er placeret på en 745 kvm grund, som giver Jer en lukket have der er nem at vedligeholde med græsplæne over det meste og velanlagte terrasser, så der er mulighed for at nyde solen dagen lang. I overtager en dejlig bolig, som i 2016 fik genopfrisket den udvendige maling. I 2018 er hoveddør og bryggersdør udskiftet, og i 2020 kom turen til vindskederne og sternbrædderne. Huset er ikke moderniseret, men det er virkelig velholdt og har en meget tidssvarende indretning med køkken og stue placeret, så der nemt og enkelt kan etableres et moderne køkken/alrum. Den rummelige vinkelstue, har lysindfald fra tre af verdenshjørnerne, som giver et indbydende rum fra morgen til aften, og udgang til vestvendt terrasse. Køkkenet er indrettet med de oprindelige elementer og en god spiseplads. Ved udskiftning er der mulighed for at skabe et stort køkken med masser af opbevaringsplads og arbejdsplads, som vil blive værdsat af hjemmekokken. Boligens tre værelser er med parketgulve, hvilket også gemmer sig under gulvtæppet i stuen. Endelig findes et ældre badeværelse med gulvvarme og en muret bruseniche.
Gulvvarme finder I også i entreeen som har adgang til et gæstetoilet samt et bryggers/vaskerum, som placeret i garagen og derfor er ud over boligens areal, men fuldt integreret i boligen.

De varme måneder tilbringes i den nemme have med græsplæne, hvor I slår jer ned på den åbne, vestvendte fliseterasse i forbindelse med stuen. Når duggen falder på, rykker I om under den overdækkede terrasse bag ved garagen og forlænger en hyggelig aften eller nyder den sidste sol i højsommeren.

I kan glæde Jer til at flytte ind i gode rammer, hvor det mere er egen smag end behov som skal afgøre, hvad I ønsker at gøre med Jeres fremtidige hjem.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218