Åbent hus uden tilmelding

11 juni kl. 12:00 - 12:20

FLOT ISTANDSAT TOFAMILIESHUS MED MANGE MULIGHEDER I GLIM

KVARTERET:
Glim er omgivet af smuk natur, og samtidig findes indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter indenfor overskuelig rækkevidde. Området byder på mange børn og et hyggeligt gadekær. Cyklen fører jer til Himmelsøen og Lynghøjsøerne, mens det tager ti minutter at køre til Roskilde centrum. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Her kan I forene familielivet med flere generationer, ligesom der er plads til mange hobbyaktiviteter eller mulighed for udlejning. Den 344 kvm ejendom fra 1890 har oprindeligt været en skole og er placeret på en 2.020 kvm grund.

Oveni får I en separat lejlighed på 126 kvm med tre værelser, køkken, stue og badeværelse, der er oplagt til bedsteforældrene. Videre er der to garager, hvoraf den ene har et toilet og en hems. Desuden er hovedhuset, lejligheden og garagen med hems renoveret i 2021/2022 og fremstår med sorte tage i flot kontrast til de hvidpudsede facader.

Hovedhuset byder på kvaliteter som højt til loftet og gulvvarme næsten overalt, ligesom der er Philips Hue-smartbelysning, Troldtektlofter, vandbehandlingsanlæg og en luft-til-vand-varmepumpe

Det store køkken-alrum gør det muligt at samles på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Komforten er i top i Nettoline-køkkenet med to opvaskemaskiner, en ovn i ergonomisk højde, en kogeø og en Taurus-5-i-1-vandhane. Tilmed er der udgang til terrassen, som forener inde og ude.

De to stuer fremtræder lette og indbydende med skønne lysindfald og smukke sildebensparketgulve. Videre er der et badeværelse, et bryggers, et teknikrum og et værelse med et originalt plankegulv.

Førstesalen har fjernstyrede Velux-integra-vinduer, charmerende bjælker og loft til kip, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse. Heroppe findes fem værelser og et badeværelse. Desuden er der mikrocement på badeværelserne, bryggerset og entréen.

Udenfor venter en dejlig have med hyggelige træer og en stor træterrasse med indbygget bålplads.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

50602985