DEJLIG VILLA FRA 2002 PÅ STILLE VEJ I ROSKILDE VEST

KVARTERET:
På en stille, blind vej i børnevenlige og rolige omgivelser finder I denne rummelige etplansvilla, der er et perfekt match for børnefamilien. I bliver en del et attraktivt kvarter nær Roskilde Golfklub og Boserup Skov. Derudover forsødes hverdagen af de få hundrede meter til den nærmeste daginstitution, mens Sct. Jørgens Skole og Hyrdehøjs Centeret med bl.a. adskillige dagligvaretilbud er 1 km. fra hoveddøren. Herfra går der bybusser, centrum er en kort cykeltur væk og motorvejen kan nås på under 5 minutter.

EJENDOMMEN:
I får nøglerne til en nydelig etplansvilla fra 2002, der er placeret på en 800 kvm grund. Indenfor venter 170 kvm fordelt på en tidssvarende planløsning, som sammen med rummeligheden og det betagende lysindfald er nogle af boligens mange forcer.

Ved ankomst parkeres bilen i den integrerede carport med et tilhørende isoleret udhus. Herfra vil I i hverdagen kunne gå tørskoet indenfor via bryggerset. I kan glæde jer til at overtage et dejligt og indbydende hjem, som står tomt og klar til, at I kan rykke ind og starte et nyt liv.

Samlingspunktet bliver uden tvivl det store køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, hvor der i begge rum er loft til kip og god plads til at mødes. Køkkenet er tidløst og opsat i en U-form, der giver kokken rum til madlavningen, mens alrummet kan arrangeres med et stort spisebord med udsyn og udgang til haven. Stuen bades i lys fra det høje gavlvinduesparti, der strækker sig fra gulv til loft og med udgang til terrasse og have.

Resten af boligen råder over fire værelser, hvoraf det ene er oplagt som et forældreafsnit, da det har eget walk-through-closet og stort badeværelse med et hjørnebadekar og en muret bruseniche. De øvrige tre værelser deles om endnu et badeværelse og er placeret med en klassisk børneafdeling med to værelser med egen indgang via bryggerset - og et gæsteværelse/kontor med adgang fra alrummet.

Udenfor nydes sommeren i haven, der vender helt rigtigt i forhold til solens bane. De varme dage tilbringes på den overdækkede terrasse med kig til haven som enkelt anlagt med græs, så I selv kan bestemme hvordan haven skal indrettes.

Et dejligt hjem til jer som søger et hjem i rolige omgivelser, hvor i kan opdatere og udbedre jfr. tilstandsrapporten, så I får jeres drømmebolig i Roskilde, tæt på naturen men stadig i cykelafstand til midtbyens tilbud. .
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218