ENERGIVENLIG EJENDOM MED PLADS TIL TO ELLER TRE FAMILIER

KVARTERET:
Her står den på landlig idyl og naturskønne omgivelser, og samtidig er der kun fem minutters kørsel til Tune med skole, indkøb og sportshal. Endelig tager det under et kvarter at køre til Roskilde og Hedeland, mens turen til København kan klares på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1903 er placeret på en 5.145 kvm stor grund. Indenfor venter 354 kvm samt flere udbygninger og separate enheder, som tilsammen giver jer mulighed for at bo to eller tre familier.

I 2016 har hovedhuset gennemgået en større renovering, så nærmest kun ydermurene har stået tilbage. Her bydes I velkommen i en smuk, højloftet hall, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Glæd jer til fire værelser, hvoraf det ene har et walk-in-closet og udgang til terrassen. Oveni er der et bryggers og to badeværelser.

Førstesalen byder på et stort opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Stuen har udgang til en stor tagterrasse. Oveni er der gulvvarme på begge etager.

Den anden enhed rummer et badeværelse fra 2022 samt et stort opholdsmiljø med stue og køkken ud i ét, som har udgang til terrassen. Førstesalen har to værelser og et møblerbart repos. Desuden er der tilknyttet et separat vaskerum.

Den tredje enhed er opført i 2022 og har en luft-til-luft-varmepumpe. Enheden befinder sig på en førstesal og har et badeværelse samt to disponible rum, der giver jer et væld af anvendelsesmuligheder.

Til ejendommen hører en separat enhed med et stort multirum, tekøkken, toilet og disponibelt rum. Oveni er der to lagerbygninger, et værksted, en garage og en carport.

Den dejlige have har lækre terrasser og en opvarmet, overdækket pool, der indbyder til friske dukkerter. Som bonus understreges den naturskønne beliggenhed af den fantastiske udsigt over markerne.