LEJLIGHED MED TAGTERRASSE OG STOR GARAGE CENTRALT I ROSKILDE

KVARTERET:
Beliggenheden er perfekt, hvis I ønsker at bo centralt i Roskilde nær byens pulserende liv og samtidig vil have naturen inden for kort rækkevidde. Gågaden byder på lækre spisesteder og spændende butikker, og hvis I foretrækker grønne oaser, er der rig mulighed for afslapning og gåture i Byparken og Folkeparken. Cyklen fører jer let til RO's Torv og den hyggelige havn.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er placeret på anden sal i en smuk ejendom fra 1890. Indenfor udfolder de 68 kvm sig via en veldisponeret planløsning med en flot loftshøjde, som får boligen til at virke mere rummelig. Hertil hører en stor garage med plads til bil, med et tilhørende disponibelt rum med mange muligheder, såsom værksted, kreativt rum, opbevaringsrum eller hjemmekontor.

LEJLIGHEDEN:
Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, som danner en let og indbydende stemning. Den forstærkes af loft til kip og det skønne lysindfald, mens de mørke bjælker skaber kant til det lyse udtryk.
Nettoline-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og grå bordplader. Her er god opbevaringsplads og AEG-hvidevarer, heriblandt en integreret opvaskemaskine.
Videre finder I et stort soveværelse med højt til loftet, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse. Her kan I udover en seng indrette jer med et garderobeskab og en kontorplads. Endelig er der et flot nyrenoveret badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med en bruseniche og plads til vaskefaciliteterne. Bemærk at lejligheden er tilkoblet fjernvarme og har en brændeovn, så I kan se frem til billige varmeudgifter.

Udenfor kan I se frem til en dejlig tagterrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som bonus er der et hyggeligt gårdmiljø med bordbænkesæt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987