I HJERTET AF ROSKILDE

KVARTERET:

Det er meget sjældent, at man får chancen for at bo lige midt i Roskilde centrum. Det er ikke desto mindre, hvad I kommer til med denne lejlighed på Grønnegade 5. Herfra kan I gå til det hele, og der er således blot en lille spadseretur til det stemningsfulde gågademiljø med specialbutikker, spisesteder og caféer. Det samme gør sig gældende for kulturinstitutioner, uddannelsesinstitutioner og Roskilde stations mange transportforbindelser, og så er der heller ikke langt til byens mange rekreative parker og fjorden.

EJENDOMMEN:

I denne ikoniske blå ejendom finder du i stuen en lejlighed på 87 kvm. Fra entreen og til venstre har du adgang til køkken-alrummet og i forbindelse med det har I det store værelse. Lige frem har du det nydelige badeværelse, med rigtig god plads. I den østlige del af lejligheden har du 2 værelser i forbindelse med stuen. Fra stuen har du direkte udgang til den enormt charmerende baggård som hører til ejendommen.

Foreningen består af 3 lejligheder, hvor de nuværende ejere har et godt samarbejde. Her er man fælles om at holde gården og der er fokus på generel vedligehold.

Denne charmerende lejlighed skal opleves!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987