EN SKØN OG VELINDRETTET VILLA I FREDELIGT KVARTER

KVARTERET
På en lukket vej i et fredeligt kvarter i det sydøstlige Roskilde står denne nydelig og velholdte ejendom. Skønt I bor praktisk med lette adgangsforhold til større omfartsveje, hvilket især er fordelagtigt for pendleren, er her nærmest ingen trafikstøj. På samme tid er I placeret hensigtsmæssigt i forhold til hverdagens gøremål, hvor alt fra skole, pasningstilbud og indkøb nås inden for en radius af blot lidt over en kilometer. I er heller ikke langt fra grønne områder og svømmehallen.

EJENDOMMEN
Den gule murstensfacade gemmer på en særdeles velholdt bolig, hvor I kan se frem til et samlet beboelsesareal på 150 kvm. Huset blev opført i 1975 og står på en 770 kvadratmeter stor grund med græsplæne til leg og en solrig terrasse.

Som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, og herfra er der videre forbindelse til en fordelingsgang. De tre værelser, hvoraf det ene er et oplagt forældresoveværelse med tilhørende badeværelse, ligger side om side, og derudover er der adgang til et bryggers og endnu et badeværelse.

Stuen er det primære opholdsrum, og da den er udformet som en vinkel, er den meget let at indrette med både spisebord og sofagruppe. Lyset strømmer ind ad vinduerne, og i forlængelse er der sågar en dejlig udestue med udgang til haven. Endelig består boligen af et pænt og funktionelt køkken med spiseplads. Bemærk, at stuen i 2022 blev istandsat med maling af loft og vægge samt slibning og lakering af gulvet.

Lige foran udestuen tilgodeses I af en stor, solrig fliseterrasse, og fra denne fører en lille trappe ned til græsplænen. Den er omkranset af en flot beplantning, og det hele afrundes af en dobbelt carport i indkørslen.
Samlet set en attraktiv ejendom med en lige så god og spændende beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218