VELINDRETTET ETPLANSVILLA NÆR BYMIDTEN

KVARTERET:
Denne fine villa er placeret i et fredeligt kvarter for enden af en lukket vej, hvorfra I har gåafstand til Ros Torv og Roskilde Station. Derudover er I tæt på skole, daginstitution og svømmehal, og samtidig har I nærmeste busstoppested for enden af vejen. I har også motorvejen tæt på, der nemt tager jer mod København. En ideel beliggenhed for børnefamilien, der ønsker rolige omgivelser kombineret med nærhed til det summende liv i Roskilde bymidte.

EJENDOMMEN:
Villaen er oprindeligt opført i 1971, men har gennemgået et væld af istandsættelser, så den fremstår helt indflytningsklar. Boligen rummer 151 kvm og er placeret på en 725 kvm grund. Udefra mødes I af en gul murstensfacade med hvide vinduer og døre, der er nymalet i 2021. På samme vis kan I blandt andet glæde jer over nye gulve, nye klinker og nye lofter, der altsammen er skiftet i perioden 2019-2020.

Som I træder inden døre, udfolder boligen sig via en velindrettet planløsning. Stuen og køkkenet bliver jeres naturlige samlingspunkt i kraft af den åbne rumforbindelse. Køkkenet er fra 2020 og fremstår lyst og stilfuldt med hvide fronter og integrerede hvidevarer. Videre har I fire gode værelser og to badeværelser, der begge er med gulvvarme og bruseniche. Fra det ene badeværelse er der sågar adgang til en mindre sauna. Endelig finder I det praktiske bryggers. Derudover får I også et stort disponibelt rum, der er oplagt som træningsrum eller lignende.

Udenfor venter jer en skøn, overdækket fliseterrasse mod syd, hvor I kan nyde solen det meste af dagen. Haven er overskuelig anlagt med en stor plæne, der giver jer plads til at plante blomster, placere en trampolin eller et legehus, alt efter hvad I ønsker.

Kort sagt får I en istandsat bolig tæt på bymidten.