Velholdt bolig i naturskønne omgivelser

Søger I en velholdt bolig i naturskønne omgivelser?

Denne velindrettede etplansvilla i Ågerup egner sig perfekt til såvel det yngre par som seniorerne, der ønsker et mere overskueligt hjem. Ejendommen fra 1966 er løbende vedligeholdt med nyere køkken udført af en snedkermester i 2014 og istandsættelse af badeværelse i omkring 2011, ligesom der er tilknyttet en carport og et skur.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Husets hjerte er den åbne forbindelse mellem vinkelstuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en luftig og indbydende stemning. Den forstærkes af den gode loftshøjde og velplacerede vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind, mens brændeovnen bliver det naturlige omdrejningspunkt i vinterhalvåret.
Køkkenet fremtræder let og tidløst med hvide elementer, mens de massive mahognibordplader giver rummet dybde. Det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, så I får fine rammer til madlavningen. Tilmed er der en praktisk spisekrog til de hurtige morgenmadsanretninger.

Huset rummer også tre nydelige værelser med mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et nydeligt istandsat badeværelse med bruseniche og gulvvarme (el), mens boligen fuldendes af et bryggers med separat indgang samt fine vaskefaciliteter.

Udenfor kan I se frem til en vestvendt, ugeneret baghave med smukke blomster og en græsplæne til børnenes leg, mens den sydvestvendte terrasse indbyder til frokost under åben himmel. Herude understreges den naturskønne beliggenhed med blandt andet et flot kig mod øst og udsigten ud over de åbne marker, så langt øjet rækker.

I hverdagen finder I busstoppested, indkøb, bibliotek og daginstitution inden for en radius af blot 500 meter, mens skole og idrætshal er en kort cykeltur væk. Afslutningsvis får I nem adgang til Holbækmotorvejen, mens køreturen til Roskilde kan klares på omtrent et kvarter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218