LYS LEJLIGHED MED ALTAN NÆR CENTRUM

KVARTERET:
Lejligheden ligger i gå/cykelafstand til Roskilde centrum samt Roskilde station. Kun få minutters gang fra Ro's Torv, skole, svømmehallen og busstoppested. Man er ligeledes hurtigt på motorvejen, så København kan nås på cirka 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Præsentabel rødstensejendom fra 1948, der tilbyder ejerforeningens beboere rigtige fine faciliteter i form at fællesvaskeri, tørrerum samt cykelkælder og naturligvis eget kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Flot og lys 3-værelses lejlighed beliggende på 1.sal med et boligareal på i alt 70 kvm. Lejligheden er indrettet med et i 2022 renoveret badeværelse med brus og klassisk indretning og med et praktisk vindue til udluftning efter badet. Pænt køkken med lyse skabsfronter og god arbejdsplads. Det store indbydende soveværelset med god plads til både seng og skabe er adskilt fra stuen med et par flotte dobbeltdøre. Opholdsstuen er ganske rummelig og der strømmer et skønt lysindfald ind af de store vestvendte vinduespartier. Fra stuen er der ligeledes udgang til en god altan med aftensol. For enden af gangen i boligen findes værelse nr. 2 mod gården.

Boligen er generelt i rigtig pæn stand hele vejen rundt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741