RUMMELIG VILLA MED BØRNEVENLIG BELIGGENHED

KVARTERET:
I et lukket område med stisystemer og masser af grønt ligger denne villa dejligt placeret for familien, der drømmer om en velfungerende hverdag. Herfra kommer børnene nemlig trygt til skole via den nærliggende skolesti, ligesom de sportsaktive nyder godt af faciliteterne i Jyllingehallerne med håndboldbaner, gymnastiksal og svømmecenter. Der heller ikke langt til indkøbsmuligheder, mens de naturskønne strækninger langs fjorden nås til fods.

EJENDOMMEN:
På den 1.200 kvm. store grund udfolder haven sig med skovlignende beplantninger, mens der inden døre venter hele 182 kvm. Den oprindelige bolig blev opført i 1994 og står flot med et nyt tag fra 2015, som formår at skabe en fin sammenhæng med tilbygningen, der kom til i 2004.
Med et nyt fyr fra 2017 er der sikret komfortable forhold indenfor, hvor det unikke opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse fungerer som hjemmets knudepunkt. Det er i særdeleshed de store vinduespartier, der sammen med det kipførte loft skaber et enestående rum med fantastiske lysindfald og et fortryllende kig til havens vårgrønne farvespil. Med brændeovnens knitrende flammer i baggrunden kan hyggen således sprede sig, mens der lægges sidste hånd på madlavningen i det nydelige køkken med fine knopgreb på de cremefarvede fronter.
Med tre børneværelser, et toilet og et skønt multirum med direkte udgang til haven får de små charmetrolde rigeligt med plads til sjov og leg i den rummelige børneafdeling med nylagte trægulve fra 2018. Forældresoveværelset er placeret overfor det lyse og venlige badeværelse, som byder på en bruseniche såvel som et spabad, ligesom der er mulighed for at genetablere saunaen. Planløsningen fuldendes af et bryggers.

På den store, sydvendte terrasse kan solens changerende stråler nydes til synet af havens kulørte sceneri under de svajende trækroner.

Alt i alt en familievenlig villa med spændende vinkler og mange anvendelsesmuligheder.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218