FLOT VILLA PÅ EN DEJLIG OG ROLIG VILLAVEJ

KVARTERET:
I bosætter jer på en stille vej nær alle bekvemmeligheder. Her dyrkes fællesskabet med årlige vejfester, og på vejen er der mange børn i varierende aldre. I får kort afstand til både nærmeste daginstitution, Østervangsskolen og indkøbsmuligheder, som alle kan nås til fods eller på cykel. Stationen ligger kun halvanden kilometer væk fra adressen, som pendleren særligt vil glædes over, mens også motorvejsnettet kan nås efter et par minutters kørsel.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1951 råder over 145 kvm og er placeret på en grund på 763 kvm med en dejlig, solrig have, som har plads til leg og aktiviteter. Boligen har de seneste år gennemgået en række istandsættelser, og her kan blandt andet nævnes, at huset har fået helt ny tagkonstruktion med vinduer, isolering og undertag i 2021, samtidig med at det også blev malet inde og ude.

Indenfor venter jer en dejlig planløsning, som fordeler sig over et stueplan med en rummelig og lys stue, som har flere indretningsmuligheder med plads til både spisesektion og sofahjørne. I væggen er der en åbning ind til køkkenet, som på en fin måde forener køkken og stue, mens køkkenet ses med velholdte elementer og en fornuftig mængde skabsplads.

Videre finder I to værelser og et lille kontor foruden et nydeligt badeværelse med separat brus. Fra gangen til haven fører en spindeltrappe op til første sal, der byder på et stort soveværelse, som egner sig formidabelt til en teenageafdeling. Her er der loft til kip samt en hems, og lysindfaldet er værd at bemærke. I kælderen får I vaskerum samt to disponible rum.

Ude venter jer en dejlig have med bålsted, trampolin samt legetårn til børnene, mens der er yderligere to terrasser med gode solforhold både morgen, middag og aften.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741