BILLIG STUELEJLIGHED TÆT PÅ HAVNEN

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende på Sankt Jørgensbjerg i et fantastisk kvarter med sine hyggelig og historiske ejendomme, den gamle smukke kirke og med det charmerede havnemiljø lige om hjørnet. Her kan du gå ture på havnen, langs fjorden og på de små hyggelige gader i den charmerede gamle bydel. Endvidere er du tæt på Byparken og bymidtens tilbud med bl.a. dagligvarehandel, specialbutikker, cafeer m.m. En kort tur på cyklen bringer dig hurtigt til stationen eller Boserup skov.

EJENDOMMEN:
Præsentabel ejendom opført i 1960 i gule mursten, bestående af 100 lejligheder i sund ejerforening. Der er tilknyttet et kælderrum til lejligheden samt brugsret til vaske-/tørrefaciliteter, cykelkælder, værkstedsrum og foreningen har en fælles parkeringsplads med ladestandere. Endelig er der et stort grønt fællesaraeal/have med masser af plads, og mulighed for at bruge fælles havemøbler, pavillion m.m. En aktiv og veldrevet ejendom.

LEJLIGHEDEN:
Enkel og overskuelig lejlighed med lyst trægulv og nymalede hvide vægge. Fra lejligheden er der fra den østvendte fransk altan, et godt kig til det grønne fællesareal. Lejligheden byder på indgangsparti, med mulighed for at indrette garderobeplads, og med adgang til badeværelset, som har det oprindelige terrazzogulv og tidsløse hvide klinker på væggene. Videre fra entreen er det åbne opholdsmiljø med plads til et lille spisebord samt sofa/soveplads. Køkkenet er med hvidefronter, fornuftig arbejdsplads og opbevaringsmuligheder. 

Der er mulighed for at udleje lejligheden, så den er oplagt til muligt forældrekøb.

En fin prisvenlig lejlighed, som ligger virkeligt godt og er en del af en god ejerforening.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218

Lignende boliger til salg