LYS STUELEJLIGHED TÆT PÅ HAVNEN

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende på Sct. Jørgensbjerg i et fantastisk kvarter med sine hyggelig og historiske ejendomme, den gamle smukke kirke og med det charmerede havnemiljø lige om hjørnet. Her kan du gå ture på havnen, langs fjorden og på de små hyggelige gader i den charmerede gamle bydel. Endvidere er du tæt på Byparken, skole, institutioner, dagligvarehandel og bymidten.

EJENDOMMEN:
Præsentabel ejendom opført i 1960 i pæne gule mursten, bestående af 100 lejligheder i sund ejerforening. Der er tilknyttet et kælderrum til lejligheden samt brugsret til cykel- og vaskekælder, samt parkeringsplads og ikke mindst et stort grønt fællesareal.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden er på 62 kvm med vestvendt altan. Fra entreen har du til badeværelset gennem en fordelingsgang med god plads til opbevaring, badeværelset fremstår pænt og med separat bruseniche. Videre ind finder du køkkenet med hvide skabselementer og med god plads til at arrangere en mindre spiseplads. Melllem entre og stuen finder I et praktisk rum opdelt af en newyorker glasvæg, som lige nu fungerer som kontor. Til sidst har I den vestvendte stue, som har et fantastisk lysindfald. Her er god plads og i hjørnet er der etableret en soveafdeling med endnu en newyorker glasvæg, som sikrer en god rummelig fornemmelsen hele vejen igennem stuen. Lejligheden fremstår generelt pæn og har fine parketgulve i alle rum.

En fantastisk mulighed for at erhverve en skøn stuelejlighed i et attraktivt område.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987