VELINDRETTET RØDSTENSVILLA I ROSKILDE VEST

KVARTERET:
Hedegade 47 har en god beliggenhed i et roligt og eftertragtet kvarter i Roskilde Vest, hvor de vigtigste af hverdagens fornødenheder såsom busstoppested, indkøb, Børnehuset Skrænten, Sct. Jørgens Skole og idrætsfaciliteter er i gåafstand. I er også nær den smukke Boserup Skov samt Roskilde midtby, hvor I kan nyde godt af specialbutikker, cafeer og livet i gågaden. Både det hyggelige miljø ved lystbådehavnen og toget til eks. København fra Roskilde station er under 1,5 km fra hoveddøren.

EJENDOMMEN:
Dette hus, som er fra 1965, fremstår originalt, men ganske velholdt. Boligen er i to etager med 111 kvm bolig og 38 kvm kælder, hvor I ved ankomst træder ind i en stor fordelingsgang med nem adgang til alle rum i hjemmet, hvor der desuden er masser af indbygget skabsplads. På den 635 kvm grund er der også en fin have samt en garage for enden af den flisebelagte indkørsel.

Det separate køkken har en praktisk indretning og plads til et lille spiseområde, hvorfra I føres ind i den rummelige og lyse vinkelstue, som er med store vinduer og en udgang til en sydvendt terrasse. Huset rummer derudover et oprindeligt badeværelse med kar og tre værelser, som alle har indbyggede skabe i en autentisk 60'er-stil. Kælderen, som består af et disponibelt rum, tilføjer nogle ekstra kvadratmeter til hjemmet, hvilket oplagt kan bruges til festlokale, opbevaring eller praktiske gøremål som vaskefaciliteter og viktualierum.

Ud til vejen ligger huset afskærmet af høje og velplejede buske, og på bagsiden af boligen finder I en hyggelig have med en flisebelagt terrasse. Herude er der forskellige små træer, buske og planter i haven, som alle giver liv på grunden.

Alt i alt har I her en god mulighed, for at skabe jeres nye hjem med en central placering i Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218