SUVERÆN BELIGGENHED I CENTRUM AF ROSKILDE

KVARTERET:
Denne ejendom ligger som et roligt åndehul for enden af en blind vej i hjertet af Roskilde. Fra adressen er I tæt på byens naturskønne arealer, heunder Byparken og skoven, mens I kan cykle til havnemiljøet på bare fem minutter. I når hurtigt Domkirken og bymidten til fods, og alt hvad I har brug for i hverdagen i form af skole, gymnasium, daginstitution og indkøb er inden for rækkevidde.

EJENDOMMEN:
Den solgule ejendom er opført i 1909, og her får I 187 kvm i halvandet plan plus yderligere 102 kvm i kælderen, og hele herligheden er placeret på en 390 kvm grund. Siden opførelsen har huset kun været beboet af fire familier, hvilket vidner om hvor dejligt et sted det er, og der er løbende foretaget istandsættelser med respekt for den oprindelige stil. Af seneste forbedringer kan nævnes, at samtlige glas i vinduer er udskiftet i 2022 til termoruder. Boligen har hertil fjernvarme.

I 1956 fik boligen en tilbygning der aktuelt består af fire værelser, så med fire værelser i stueplan og to af slagsen på første sal er der mulighed for at skabe en separat forældreafdeling og et børneafsnit. I stueplan venter ydermere et badeværelse, et pænt køkken og en stor, lys stue. Køkkenet fremstår med hvide, charmerende fronter og vitrineoverskabe, og bag kogepladen er der ført fine, hollandske kakler op ad væggen. Stuen modtager et henrivende lysindfald, og herfra er der udgang til haven. På førstesalen venter de to værelser og et badeværelse med badekar, og endelig findes I kælderen et toilet, et bryggers, to disponible rum og egen indgang.

Udenfor får I fornøjelsen af en lille, lækker have, hvor I kan nyde tilværelsen på de forskellige terrassemiljøer.

En fantastisk oase til familien, der gerne vil bo fredeligt og samtidig være tæt på alle byens tilbud.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741