RØDSTENSVILLA I ROSKILDE VEST

KVARTERET:
Villaen er placeret i et roligt kvarter i Roskilde Vest, og herfra er der hverken langt til hverdagens fornødenheder eller byens mange muligheder. I får under en kilometer til skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og indkøb, mens en lille cykeltur leder jer til centrum, hvor flere butikker, caféer og kulturliv venter. Naturen bliver også en del af jeres hverdag, for fra adressen er I tæt på Byparken, skoven og vandet, hvor I kan vandre langs fjordstien.

EJENDOMMEN:
Rødstensvillaen fra 1954 er placeret på en 683 kvm grund, og indenfor venter 108 kvm i stueplan og yderligere 74 kvm i kælderen. Boligen er løbende istandsat, og i 2016 blev huset tilbygget, og taget blev udskiftet, mens vinduer og udvendige døre er skiftet mellem 2013 og 2020. Køkkenet er monteret i 2013, og badeværelset er renoveret i 2014. I 2021 blev indkørslen omlagt, og der er forberedt til carport.
Kvik-køkkenet emmer af rene linjer med hvide, grebsfrie elementer, der er opstillet i en vinkelform og toppes af en matchende bordplade. Stuen er lys og rummelig, og takket være tilbygningen er der tilføjet lidt ekstra kvadratmeter, ligesom der er direkte adgang til terrassen. Tilbygningen har gulvvarme med Danfoss Link-styring, og her finder I to værelser, mens stueetagen afrundes af yderligere to værelser og et badeværelse. Kælderen er anvendelig og har egen indgang, og her venter et bryggers, et toilet, et værksted og et disponibelt rum.

Udenfor får I fornøjelsen af en dejlig have med frugttræer, bærbuske og en vestvendt terrasse fra 2016, hvor sommeren nydes under solens stråler.

Alt i alt et hus med gode værelser og en attraktiv beliggenhed tæt på midtbyen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987