ENDERÆKKEHUS MED HAVE NÆR RO'S TORV

KVARTERET:
Rækkehuset ligger tæt på Ro's Torv med masser af forretninger, dagligvareindkøb, biograf, cafeer, fitnesscenter. Stationen og midtbyen ligger ca. 10 minutters gang fra boligen som har flere grønne rekreative områder i nærheden, en dejlig svømmehal lige ved siden af, flere daginstitutioner, skole samt motorvejsnet til hele Sjælland indenfor kort afstand. I grundejerforeningen er der et fælles grønt areal, som kan tilgås via havelågen, ligesom at der kun er 100 meter til Hedegårdenes skole, som har en stor offentlig legeplads.

EJENDOMMEN:
Velindrettet rækkehus fra 1980 beliggende på en 313 kvm grund, med et samlet boligareal på 105 kvm effektivt fordelt på 2 plan. Stueplan indeholder: entré med indgang til nyere gæstetoilet og med trappe til 1.salen, praktisk vinkelstue med nyere køkken, samt bryggers med adgang fra både køkkenet og udefra, hvilket giver en god mulighed for den daglige indgang med støvler, indkøb osv. Fra stuen er der adgang til stor vestvendt udestue samt have. På 1.salen er der tre gode værelser, som alle har parketgulve og indbyggede garderobeskabe. 1. salen har desuden et nyere badeværelse, som ligesom gæstetoilettet, er renoveret i sælgers ejertid. Til boligen hører et udhus samt carport som er blevet nydeligt lukket på siderne og har fået en elport og tilmed også en ekstra plads til bil nummer to ved siden af. Boligen fremstår meget velholdt, moderne og indflytningsklar.

Velholdt bolig, fint energimærke, tæt på centrum og Roskildes byliv med god ugeneret have og tilbagetrukket fra Bymarken.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218