VELHOLDT VILLA NÆR CENTRUM I ROSKILDE

KVARTERET:
Denne villa på Henrik Nielsens Vej 10 har en rigtig god beliggenhed i et roligt kvarter med et godt naboskab i Roskilde tæt på centrum, som nås på cykel i løbet af ti minutter. Derudover er der heller ikke langt til alle hverdagens nødvendigheder, og inden for en radius af 950 meter finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætsfaciliteter og busstoppested. Endelig vil pendleren værdsætte den korte afstand til motorvejen såvel som Roskilde Station.

EJENDOMMEN:
Villaen fordeler sig over 107 kvm i halvandet plan samt 67 kvm i kælderen. Den røde murstensvilla er opført i 1948 i en klassisk murermester-stil med hvidrammede vinduer og et rødt tegltag. Grundarealet tæller 827 kvm, og herpå får I også en garage samt en carport renoveret i 2021. Samme år er der monteret et højvandslukke i kælderen, som i øvrigt er udvendigt isoleret samt med omfangsdræn på 3 sider af huset. I 2018 installerede man en ny fjernvarmeunit.

I stueplan venter en hyggelig stue med et dejligt lysindfald og direkte udgang til den overdækkede terrasse. Her kan familien samles om afslappende stunder i sofaarrangementet og spiseafdelingen, som I let får indrettet side om side takket være den gode plads. Køkkenet fremstår pænt med ovnen placeret i en ergonomisk arbejdshøjde, og så er der tilmed adgang til et lille viktualierum. Stueplanet afrundes af et værelse og et gæstetoilet. På første sal råder I over to værelser, et kontor og et badeværelse med brus, mens kælderen byder ind med to disponible rum, et værksted og et vaskerum.

I den lukkede have kan små børn og hunde trygt færdes, og herude kan I også se frem til to æbletræer, bærbuske og et drivhus. Endelig bliver det skønt at tilbringe de lune sommerdage på den overdækkede terrasse mod vest.

Alt i alt et velholdt hjem med en god beliggenhed tæt på centrum.