GENNEMRENOVERET VILLA I ROSKILDE

KVARTERET
I et bynært og attraktivt kvarter i Roskilde får familielivet de bedste betingelser for at trives. I bosætter jer på Henrik Nielsens Vej 12 mellem to skoler tæt på daginstitution og kun en kort spadseretur til de nærmeste dagligvarebutikker. I kan også gå eller cykle til den hyggelige, historiske bymidte med spisesteder og specialforretninger, mens skoven og Roskilde Fjord er et besøg værd året rundt.

EJENDOMMEN
Den charmerende villa fra 1947 er placeret på en 827 kvm grund, som gemmer på en let hævet og lukket have med masser af sol og plads til børneleg. Den gulmurede villa med det røde tegltag rummer 111 kvm i stueplan og 90 kvm i den gode, højloftede kælder med mange anvendelsesmuligheder. Der er også ekstra plads at hente i udhuset fra 2014 med et tekøkken i det store disponible rum, eget toilet og yderligere et disponibelt rum.

I overtager et gennemrenoveret hus, som fik den helt store tur i 2013, hvor det nærmest kun var ydermurerne, som stod tilbage. Der er blandt andet lavet et lækkert Designa-køkken, lagt Pitch Pine-plankegulve, isat nye vinduer og døre, mens også badeværelser og kælderen er opdateret. I 2014 blev boligen beriget med en energiebesparende tilbygning i forbindelse med køkken-alrummet, som huser stuen med udgang til haven.

I stueplan er samlingspunktet det indbydende køkken-alrum, hvor kokken forkæles af den dybe mahogni-bordplade, som matcher de hvide, grebsfrie elementer. Fra køkkenøen har I udsyn til spisebordet i alrummet og videre til stuen. Etagen rummer også et brusebadeværelse og tre værelser - det ene med franske terrassedøre.

I de lune måneder åbner I ud til den vestvendte, hævede træterrasse, hvorfra I kan spejde ud over den pragtfulde have med græsplæne, grønne buske og bede samt to frodige æbletræer.

Et dejligt hus til den voksende familie tæt på byens herligheder.