VILLA MED MANGE MULIGHEDER NÆR ROSKILDE CENTRUM

KVARTERET:
Glæd jer til en suveræn beliggenhed i Roskilde, som på bedste vis forener naturskønne områder med hverdagens gøremål. I finder nemlig bus, indkøb, skole og daginstitution inden for blot én kilometer. Ligeledes er der kort afstand til centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. På cykel er der ikke langt til RO's Torv og den hyggelige havn, mens Hyrdehøj Skoven, Byparken og Folkeparken sætter tempoet ned med afslapning og gåture i grønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til Roskilde Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på cirka en halv time.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1947 er placeret på en 827 kvm grund. Indenfor udfolder boligen sig med 101 kvm, inklusiv et toilet på fem kvm i kælderen. Desuden rummer kælderen yderligere 55 kvm.
I skal påregne at boligen kræver at I er klar til at smøge ærmerne op. Til gengæld får I rig mulighed for at sætte jeres eget præg, så det kommende hjem bliver lige præcist, som I ønsker det.

Samlingspunktet bliver den rummelige stue, som fremtræder luftig med et pænt lysindfald. Videre er der åben forbindelse mellem køkkenet og spisestuen, hvor børnene kan sidde og tegne ved spisebordet, mens I lægger sidste hånd på middagen. Tilmed har spisestuen både udgang til en hævet terrasse og nedgang til endnu en terrasse samt resten af baghaven. Førstesalen rummer et badeværelse med brus og to værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum.
Endelig råder kælderen over tre disponible rum, et vaskerum og et ældre toilet, hvor der er mulighed for at genetablere bad.
Når sommeren melder sin ankomst, kan I glæde jer til en have med en terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel.

Endelig er der en ældre garage, som i dag anvendes til opmagasinering.

Kort og godt en villa med mange muligheder nær hverdagens gøremål og skønne grønne områder.