SMUKT RENOVERET VILLA I ROSKILDE VEST

KVARTERET:
Det er en skøn beliggenhed, I har i vente, på en rolig vej i et børnevenligt kvarter. Herfra er der kort afstand til Roskildes velassorterede gågade, hvor spisesteder, historiske bygninger og kulturelle tilbud udfolder sig. Endnu tættere på hjemmet finder I blandt andet Sct. Jørgensbadet, idrætshal samt boldbaner, daginstitution, Sct. Jørgens Skole og offentlig transport.

EJENDOMMEN:
Villaen er fra 1947, og dens i alt 282 etagemeter ligger på en 771 kvm stor, velanlagt grund. Huset er blevet renoveret i perioden 2012-2017, hvor der er kommet nyt tag på og nye vinduer i. I samles i det stilrene køkken, som byder på en bred arbejdsflade, og i åben forbindelse placeres langbordet i alrummet. De elegante klinker ses flere steder i hjemmet, og under dem er der lagt gulvvarme. Et lille trin ned fører jer til dagligstuen, som er et vældigt rum med masser af plads og lys. Både alrummet og stuen har udgang til den sydvestvendte terrasse.

Etagen afsluttes af et badeværelse og to værelser med gulvvarme, før turen går ovenpå. Førstesalen rummer to værelser samt et stort walk-in-closet, hvor de originale trægulve optræder. Her ligger også endnu et badeværelse med et muret badekar og en anseelig bruseniche. Slutteligt er der en kælder med fire disponible rum og et bryggers.

Haven er nydeligt anlagt i 2020-2022 med en bestemt sans for sammensætning af former, farver og niveauer, og det bliver en fryd at slentre gennem det skønne uderum. I kan også blot tage plads på den store træterrasse eller i det 15 kvm store orangeri, hvor både mennesker og planter trives.

Alt i alt er det et vidunderligt hus med en smuk have og en herlig beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987