STOR, NYRENOVERET LEJLIGHED MED TO ALTANER I ROSKILDE

KVARTERET:
Glæd jer til en central beliggenhed i Roskilde, som på bedste vis forener byens liv med grønne områder. I får kort gåafstand til bus, indkøb, skole, daginstitution og centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. Cyklen fører jer hurtig til RO's Torv, mens Byparken, Folkeparken og havnen inviterer til gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Denne 205 m2 lejlighed er placeret på anden sal i en ejendom fra 1935. Desuden støder gavlene ikke op til naboerne, så I får rolige omgivelser. Hertil hører eget kælderrum og egen p-plads i gården.

LEJLIGHEDEN:
Med nøgleord som højt til loftet, fremragende lysindfald og lækre kvalitetsmaterialer får I fortrinlige rammer i denne lejlighed. Indenfor udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni har lejligheden gennemgået en større renovering i 2021/2022, heriblandt nyt køkken, badeværelser og meget mere. Trumfkortet er det store køkken-alrum, som gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige gøremål. Køkkenet har et lækkert vinkøleskab og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der udgang til altanen. De to smukke stuer en suite har højt til loftet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. I kan også glæde jer til et soveværelse med eget badeværelse, som er særligt lækkert med både en bruseniche, et badekar og plads til vaskefaciliteterne. Oveni har badeværelset udgang til endnu en altan. Videre er der to værelser med mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der endnu et badeværelse, der ligesom det forrige har gulvvarme, smukke klinker og flotte armaturer i børstet messing. - Udenfor kan I se frem til to hyggelige altaner, der indbyder til frokost under åben himmel.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218