NYISTANDSAT BYLEJLIGHED MED STOR KÆLDER

KVARTERET:
I bosætter jer midt i Roskilde med kort gåafstand til stationen og Algades rige udvalg af butikker og spisesteder. Der er heller ikke langt til RO's Torv samt Byparken og fjorden, så der er masser at skønne områder til fritiden lige i nærheden. Endelig tager det blot fem minutter bag rattet til motorvejen, hvilket især vil gavne pendleren.

EJENDOMMEN:
Denne rummelige bylejlighed er flot istandsat i 2022 og ligger i en ejendom fra 1935, som er placeret inde i et lukket gårdmiljø, så på trods af den særdeles centrale beliggenhed, er der ganske roligt og ugeneret. Lejligheden rummer 109 kvm fordelt over et stort, åbent opholdsrum med stue og køkken samt to værelser og et lækkert badeværelse. Dertil kommer masser af kvadratmeter i den renoverede kælder med mange anvendelsesmuligheder. Så er det nævneværdigt, at kommunen har givet tilladelse til at opføre endnu en altan mod vest, når naboens byggeri er afsluttet.

Indenfor venter jer et moderne og indbydende hjem takket være den omfattende istandsættelse. I det anseelige opholdsrum, med nye Velux-ovenlysvinduer fra 2022, får I masser af plads til at indrette en hyggelig sofasektion såvel som en spiseafdeling. Køkkenet er udført i et stilrent design med grå fronter, sorte greb og integrerede hårde hvidevarer, mens ovnen er placeret i en behagelig arbejdshøjde. Fra det åbne køkken/alrum er der dobbeltdør ud til lejlighedens altan, der vender fordelagtigt ud mod gården. Videre venter to gode værelser og et flot badeværelse med brus. Det skal også bemærkes, at lejligheden er med godt indeklima styret af Genvex anlægget.

Hertil byder gode kælder på hele 85 kvadratmeter ind med endnu et helt nyt badeværelse og tre disponible rum med et minikøkken i det ene, så der er mulighed for at have en kontorplads hernede. En vigtig detalje er ligeledes, at kælderen har separat indgang.

Alt i alt en indflytningsklar bolig med en attraktiv beliggenhed midt i Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Sanne Svendsen

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

27221225