INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS I HIMMELEV

KVARTERET:
I bosætter jer i et roligt område i Himmelev tæt på skoven, som ligger inden for en radius af 400 meter. Yderligere er der mange andre grønne områder lige omkring matriklen, og I finder også en fodboldbane, mens indkøb og midtbyen er halvanden kilometer væk og let nås på cykel.

EJENDOMMEN:
Det gennemrenoverede rækkehus henvender sig primært til de ældre eller den unge børnefamilie med privat parkeringsplads, samt en vestvendt have foruden den funktionelle og lyse planløsning. Det hele er sat i stand i 2022, og fremstår derfor helt nyt og indflytningsklart. Boligen fra 1987 råder over 87 kvm fordelt på et nydeligt køkken med hvide, tidløse elementer foruden pæne gulve i hele huset. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige og indbydende stue, som let kan indrettes med sofa og spisesektion. Læg endelig mærke til det fine lysindfald, der strømmer ind gennem terrassedøren, og skaber en behagelig atmosfære.

Videre er der tre gode værelser, som kan blive til henholdsvis soveværelse, gæsteværelse/børneværelse og kontor alt efter behov. Slutteligt kommer et badeværelse med separat brus og fliser i en afdæmpet, beige farve foruden et praktisk bryggers, hvor der er installeret vaskemaskine og tørretumbler.

Sommeren skal selvfølgelig nydes i den vestvendte, lukkede have. Her er der dejlig solskin fra eftermiddag til aften takket være placeringen, og på fliseterrassen kan der nemt kan arrangeres med havebord og grill til sommermiddagen. Plænen er endvidere nem at holde, hvilket giver mere tid til afslapning og andre ting.

Et oplagt hjem til både unge og gamle i et roligt område i Himmelev.