VELHOLDT, TÆT VED SKOVEN OG MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

KVARTERET:
Himmelev forener på fin vis grønne områder med hverdagens gøremål. Glæd jer til en rolig beliggenhed for enden af en lukket vej, hvorfra I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for 900 meter. Der er mulighed for fysiske udfoldelser i sportshallen, mens skoven indbyder til gåture i naturskønne omgivelser. Endelig er centrum en kort cykeltur væk.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1966 er placeret på en 1.499 kvm stor grund. Indenfor venter 266 kvm med mange muligheder, hvad end I ønsker et tofamilieshus, erhverv hjemme eller pladskrævende hobbyaktiviteter.
I 2016 blev mange vinduer udskiftet i stueetagen, ligesom førstesalen også fik skiftet ovenlysvinduer og facadevinduer. Samme år blev der etableret gulvvarme i stueetagen, bortset fra tilbygningen. Der desuden installeret nyt fjernvarmeanlæg juni 2022.

Trumfkortet er den delvis åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af det skønne lysindfald, mens pejseindsatsen bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage. Tilmed er der udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Det elegante HTH-køkken fra 2016 har god opbevaringsplads til remedierne, så granitbordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et badeværelse og et bryggers. Stueetagen rummer også en tilbygning med to disponible rum, et depotrum, et badeværelse og et stort multirum. Desuden er det muligt at genetablere poolen - hullet er der, men der skal ny installation til. Endelig rummer førstesalen fire værelser, som sikrer soverum til alle. Såfremt der ikke er behov for så mange børneværelser, kan I indrette jer med et kontor, hobbyrum eller gæsteværelse. Tilmed har to af værelserne udgang til en altan.

Den dejlige, vestvendte grund har en stor græsplæne til børnenes leg og to terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et udhus.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741