UDSIGTSLEJLIGHED MED STOR ALTAN OG ELEVATOR FRA 2015!

KVARTERET:
På den helt unikke beliggenhed, finder du en nyere og spændende bebyggelse, kaldet Himmelev Have. Bebyggelsen består af 8 dobbelthuse i et plan, 26 rækkehuse i et og to plan, 3 punkthuse med 10 lejligheder i hver. Himmelev Have ligger unikt, tæt på fjorden, det hyggelige havnemiljø, daginstitutioner, skoler, samt indkøb. I cykelafstand ligger endvidere Roskilde centrum, Roskildes parker og Boserup skov. I bil kan København nås på cirka 30 minutter.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden har et samlet BBR areal på 94 kvm og der er parkeringsmuligheder foran ejendommen. Boligen er yderst velindrettet og indeholder entré med mulighed for at hænge overtøjet, to rummelige soveværelser med indbyggede skabe, skønt køkkenalrum i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til den skønne syd/vestvendte altan, herfra har du med den høje beliggenhed, en fantastisk udsigt indover Roskilde og til både domkirken og fjorden. Herudover har I et stort badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og vaskesøjle.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i hele boligen. Endvidere er der installeret genveks/ventilation i ejendommen.

Sjældent udbudt, velindrettet og spændende lejlighed med top beliggenhed og et minimum af vedligeholdelse.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987