LYS LEJLIGHED MED STOR ALTAN, UDSIGT, ELEVATOR OG P-PLADS

KVARTERET:
På den helt unikke beliggenhed, hvor Frøbelseminariumet tidligere har ligget, grænsende op til grønne arealer, ligger Himmelev Have. Lejligheden er højt beliggende med et fint kig til Roskilde by og fri udsigt til de flotteste solnedgange. Himmelev Have ligger fredeligt, tæt på dagligvareindkøb, bybus og relevante tilbud i hverdagen. I cykelafstand ligger endvidere Roskilde centrum, byens parker, fjorden og det hyggelige havnemiljø. I bil kan København nås på cirka 30 minutter.

EJENDOMMEN:
I lighed med den øvrige bebyggelse er ejendommen opført i jordfarver udvendigt og med lyse materialevalg indvendigt. Lejlighederne er alle med store altaner, store vinduespartier som udvendigt er i aluminium for minimal vedligeholdelse og der er dørtelefon og elevator til alle niveauer. Foran ejendommen findes eget udhus samt fælles parkeringsplads. Ejendommen er kendetegnet ved godt fællesskab, med blandt andet en "frokostklub", for dem som har lyst.

LEJLIGHEDEN:
Boligen er på 94 kvm. og meget velindrettet, hvor det første i møder er en entré med garderobeplads inden i via fordelingsgang når rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt yderligere et værelse. Køkkenet er holdt enkelt med hvide grebsfrie fronter, lækker egetræsbordplade og har fået tilført ekstra bord- og opbevaringsplads, som bl.a. har givet plads til at få ovnen op i et højskab samt vinkøleskab. I åben forbindelse med køkkenet får I spiseplads og stue, som giver en indbydende rummelig udsigt og skøn udsigt til Roskilde by og Domkirken mod vest. Fra stuen er der udgang til stor overdækket altan, som smyger sig rundt om stuen. På altanen er der monteret glasgavle og læsejl, som giver mulighed for privatliv og læ, når solen skal nydes hele dagen.

Boligen er placeret i den vestvendte gavl, som giver optimal mulighed for sol til det sidste og masser af lys i boligen, der understreges af de store~ vinduespartier fra gulv til loft. Badeværelset er med bruseniche, praktisk væghængt toilet, vaskesøjle og håndklædetørrer.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i hele boligen. Endvidere er der installeret ventilationsanlæg i ejendommen, og hver lejlighed har udhus og parkeringsplads.

Lækker lejlighed, med en ekstra god placering og dejlig udsigt.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218