KVARTERET:
Boligen ligger i den forreste del af det eftertragtede Himmelev Have, og fra 1. sal er der en flot udsigt over Roskildes tage, med byens vartegn: domkirken i baggrunden. Nærområdet byder på flere daginstitutioner, gode skoler, samt indkøb i gåafstand. I cykelafstand finder I fjorden og det hyggelige havnemiljø, Roskildes centrum med butiksstrøg, parker og stationen. I bil kan København nås på cirka 30 minutter. Bebyggelsen blev opført i 2015 og består af rækkehuse, dobbelthuse og lejligheder. Det er et roligt og trygt område at bosætte sig i, med plads til alle aldersgrupper.


EJENDOMMEN:
Boligen fra 2015 er i to fulde plan og grundet placeringen i udstykningen, som ligger højt, medfølger der en fantastisk god udsigt mod syd fra første sal. Boligen er på 115 kvm placeret på 122 kvm. grund, med både udhus og parkeringsplads foran huset og egen lukket baghave. Ejendommen henvender sig bredt til dem som ønsker en effektiv indrettet bolig, med lave driftsudgifter og minimal vedligeholdelse.

Stueplanet er indrettet med rummelig entre med adgang til gæstebadeværelse med stilfulde gråklinker på gulvet, hvidt møblement og bruseplads. Videre fremme kommer I til en lys stue/alrum, hvor store vinduespartier, lyse gulve og ekstra loftshøjde understreger følelsen af rummelighed. Svanekøkkenet er i åben forbindelse og formet som et U, hvilket giver godt med skabs- og bordplads og her findes også en praktisk Quooker. Fra stuen er der adgang til et mindre depotrum placeret under trappen op til 1. sal.

Heroppe finder I boligens husets fire værelser. De to vender mod syd og byder på udsigt, mens de alle har store vinduer, højt til loftet og lyse trægulve. Endelig byer etagen også på endnu et badeværelse, holdt i samme ekslusive stil som stueplanets. Her er bruseniche, vaskesøjle og ovenlysvindue.

I den sydvendte lukkede have, kan I nyde sommeren under åben himmel. Og mangler I skygge, eller læ når duggen falder, er det blot at køre den store markise ud.
Kort sagt er det en bolig med plads til de fleste familier, der vil have moderne komfort i en stilren bolig i attraktivt område.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218