NYERE OG MEGET VELHOLDT RÆKKEHUS MED 4 VÆRELSER

EJENDOMMEN:
Boligarealet på 115 kvm er yderst velindrettet og uden for boligen findes et isoleret udhus, samt egen parkeringsplads ved hoveddøren. Boligen indeholder entré med god plads til overtøjet, et lækkert badeværelse med væghængt toilet og bruseniche, et lyst Svane køkken i åben forbindelse med stuen og med god plads til både spisebord og sofaarrangement. Under trappen til 1.salen er indrettet et depotrum med god plads til opmagasinering. 1 salen indeholder et flot badeværelse ligeledes med væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle. Hele fire rummelige soveværelser, så der er plads til selv en stor familie, det ekstra kontor eller hvad behovet kan være.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i hele boligen. Endvidere er der installeret ventilation i ejendommen, som bidrager til et godt indeklima og et lavt energiforbrug. Dette er en meget velindrettet og imponerende velholdt bolig, med top beliggenhed i Himmelev og et minimum af vedligeholdelse de næste mange år.

Boligen her er placeret som nummer 2 i den nordlige række, hvilket skaber en god følelse af luft og plads omkring boligen, samt et fantastisk lysindfald. Som bonus har sælger fået monteret en markise, som fuldender den perfekte terrasse.

KVARTERET:
På denne dejlige beliggenhed, blev i 2015 opført en ny og spændende bebyggelse, kaldet Himmelev Have. Bebyggelsen består både af dobbelthuse i et plan, rækkehuse i et- og to plan samt 3 punkthuse med 10 lejligheder i hver.I foråret 2018 blev her også etableret ny legeplads. Lige om hjørnet findes to store grønne arealer samt stisystem, som går rundt i hele Himmelev. Bebyggelsen ligger højt placeret i landskabet, er tæt på fjorden, det hyggelige havnemiljø, flere daginstitutioner, gode skoler, samt indkøb i gåafstand. I cykelafstand ligger endvidere Roskilde centrum, Roskildes parker og Boserup skov. I bil kan København nås på cirka 30 minutter. Områdets beboere er en harmonisk blanding mellem børnefamilier, modne par og seniorer.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987