MODERNISERET VILLA NÆR SKOVAREAL OG MED EN UALMINDELIG GOD GARAGE

KVARTERET
Villaen er beliggende i den helt gamle del af det skønne Himmelev, som er karakteriseret ved den korte afstand til fjorden, skøn natur med små veje, et skovområde lige om hjørnet med løberuter og store fællesområde i de grønne kiler. Villaen er beliggende med kort afstand til daginstitutioner, sportsfaciliteter og gode sti- og busforbindelser til Roskilde midtby. Børnene er tilknyttet Himmelev skole, som ligger i cykelafstand fra hoveddøren.

EJENDOMMEN
Denne skønne og unikke ejendom er opført i 1964 på en 977 kvm grund med gamle træer og i fine omgivelser. Sælger har renoveret det meste af det indendørs i de velindrettede 128kvm. i perioden 2021/2022. Ejendommen mangler stadig nogle opgaver - primært udendørs, som du som køber vil kunne sætte sit eget præg på.

Villaen er indrettet med en entre, som leder dig ind midt i ejendommen. Herfra er der adgang til husets 3 gode soveværelser og et stort retrobadeværelse med kar, som sælger ikke har nænnet at ændre på. Fra entreen er der også indgang til husets hjerte, som består af spisestuen med udskiftede glaspartier til haven og opholdsstuen med pejs. Det nyrenoverede HTH køkken findes i forbindelse med spisestuen og bag køkkenet er et større ældre bryggers med praktisk udgang til indkørslen.

Garagen på hele 75kvm er et kapitel for sig selv. Den er stor, og rummer derfor alverdens muligheder for bil- eller motorcykelentusiasten, firma hjemme, en gildesal, aktivitetsrum til børnene og mmm. Der er portadgang fra indkørslen til et meget stort og højloftet vinkel rum samt et mindre rum i et hjørne til hylder eller andet gods. Med lidt snilde kan nok parkeres 4 biler plus det løse.

Selve villaen er arkitekttegnet. Det er en ejendom, som skiller sig ud og har lidt kant, og i de rette hænder kan den genvinde sit stærke udtryk, som ejendommen stod med i 64.

Når man bevæger sig rundt på denne ejendom, er man ikke tvivl om det er et helt særligt hjem.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741