SJÆLFULD OG ENESTÅENDE MURSTENSVILLA I HIMMELEV

KVARTERET:
Det bliver med et bredt smil, at I går på opdagelse i det skønne og rolige kvarter, som ligger omgivet af forrygende natur og alt, hvad I skal bruge i hverdagen. Efter 300 meters gang står I i Himmelev Skov, som udgør en betagende kulisse til spadsereture. Halvanden kilometer i modsatte retning fører til Roskilde Fjord, og alt fra skole, Himmelev Gymnasium, daginstitutioner og sportsfaciliteter til indkøbsmuligheder og lægehus er i gåafstand fra hjemmet.

EJENDOMMEN:
Den prominente murstensejendom er opført i 1921 og rummer intet mindre end 235 kvm foruden en kælder på 12 kvm. Dertil er den fantastisk smukke grund godt 1.700 kvm stor. Huset har en rig historie, og de seneste renoveringer har på vellykket vis fokuseret på at få så mange naturlige elementer, lys og snedkererede løsninger ind, som passer perfekt til sjælen og atmosfæren. I 2022 blev alle Velux-vinduer udskiftet.

I de store stuer bliver I først og fremmest kastet bagover af det henrivende lysindfald og ikke mindst de elegante gulve, der tilsammen bidrager til en forrygende og rar stemning. I åben forbindelse med spisestuen udfolder køkkenet sig, og her bemærkes synlige årer i det mørke snedkerkøkken, som får følgeskab af et ILVE-komfur. Herfra er der nedgang til bryggerset med gulvvarme.

Endvidere finder I seks værelser, et hyggeligt loftrum, to lækre badeværelser og en kælder, og med til de mange rum hører et hav af muligheder.

Herlighederne opsummeres og forstærkes kun yderligere under åben himmel, for haven er et sandt paradis med forskelligartet beplantning, der omkranser grunden. Nyd de forskellige årstider og duften af jasmin og syren, smag på de modne frugter fra de gamle træer eller læn jer tilbage og nyd tilværelsen fra en plads i solen.

Alt i alt et enestående hjem helt uden sidestykke.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741