Kan overtages i år - MEGET SMAGFULD LEJLIGHED MED GOD PLADS

KVARTERET:
På en god beliggenhed midt i Himmelev omringet af gode villaveje og skøn natur, findes denne bebyggelse fra 2021. Beliggenheden er med nærhed til fjorden, Himmelev skov, Roskildes hyggelige havnemiljø, daginstitutioner, skoler, samt indkøb. I cykelafstand finder du endvidere Roskilde centrum, Roskildes parker og Boserup skov. Og i bil kan København nås på cirka 30 minutter.

BOLIGEN:
Lejligheden byder på hele 131 m2, med gode parkeringsmuligheder foran ejendommen. Lejligheden er yderst velindrettet og rummelig, og byder velkommen via en større entre med god mulighed for plads til overtøj og fodtøj.

I stueplan er 2 værelser med gulvvarme og gode lysindfald. Til disse findes også et badeværelse samt en smuk trappe til boligens øverste niveau.

Oppe er den lækre bolig indrettet med et flot badeværelse, et oplagt forældresoveværelse med plads til skabe. Det åbne stuemiljø er et kapitel for sig selv. Her er lyst og smagfuldt samt god plads til opholdsstue, spisestue mm. Herfra også udgang til en imponerende tagterrasse med udsigt mod sydvest og over Roskilde, Her er så meget plads, at I kan indrette udearealet på et utal af måder. Her er nemt plads loungeområde, grill, spiseplads, solsenge og meget mere.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i hele boligen. Endvidere er der installeret ventilation i ejendommen. Til ejendommen findes også 2 separate havestykker til de 2 boliger.

Boligen har endnu ikke fået monteret køkken, men JKE/Multiform Roskilde står klar til at give dig et tilbud på netop det køkken du kunne ønske.

Sjældent udbudt mulighed for en stor og meget veludført bolig.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218