IMPONERENDE 1-PLANS VILLA MED ARKITEKTTEGNET TILBYGNING I JYLLINGE

KVARTERET:
På Høgevænget 17 i Jyllinge står denne fine og særdeles velholdte villa, hvor blandt andet den særegne beliggenhed tæt på Værebro Å er en af de mest markante kvaliteter. Her er rigelig med muligheder for at komme ud og opleve naturen på nærmeste hold, og samtidig er I placeret fordelagtigt, når det gælder hverdagens gøremål. Inden for en radius af bare lidt over en kilometer kan I tilgå indkøb og pasningstilbud, mens adressen samtidig giver jer korte afstande til skole, idrætsfaciliteter og offentlig transport.

EJENDOMMEN:
Huset fra 2002 fremstår med et skarpt og elegant ydre. Den lyse træfacade gemmer på en villa på 191 kvm i et plan, og grundens størrelse løber op i 1.200 kvm med plads til både leg og afslapning.

Inden døre er det særligt den arkitekttegnede stue fra 2006, der påkalder sig opmærksomheden. Den er udført med store vinduespartier og loft til kip, der afrundes med et ovenlysvindue allerlængst oppe. Det giver en fremragende atmosfære, der også genfindes i køkken-alrummet og i husets oprindelige dagligstue. Køkkenet toner frem med et skarpt design i form af skuffemoduler med hvide, glatte fronter.

Det resterende af boligen er allokeret til henholdsvis en børneafdeling og et afsnit, der er oplagt til forældrene. Sidstnævnte består af et rummeligt soveværelse med en bred skabsvæg og tilhørende badeværelse, hvorimod børnesektionen, der er placeret i modsatte ende af boligen, indeholder tre værelser og et badeværelse. Det hele afrundes af et praktisk bryggers. Hele huset er forsynet med gulvvarme og et genveksanlæg fra 2023, hvilket bidrager til det gode indeklima.

I haven er der flere solrige terrasser, og den grønne del er nem at holde. På grunden står endvidere en carport.

En skøn bolig, hvor beliggenhed, materialer og indretning går op i en højere enhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218