IMPONERENDE LANDEJENDOM, MED NYRENOVERET HOVEDHUS, TÆT PÅ LEJRE OG VIBY

EJENDOMMEN:

Det nyrenoverede hovedhus stod færdigt i 2023, hvoraf det kun er de gamle ydervægge, som er bevaret, hvorfor I får noget der minder fuldstændig om et nyt hus, på flotte 174 kvm. Stueplan fordeler sig med en praktisk entre, hvorfra I træder ind i det store åbne køkkenalrum i forbindelse med stue. Udover de store opholdsrum og det moderne køkken, finder i husets ene badeværelse, udført efter alle moderne forskrifter, samt et værelse, som i dag fungerer som kontor. På husets førstesal har I 3 gode værelser, hvoraf der især fra det helt store soveværelse, gennem de store vinduespartier, er en fantastisk udsigt over hele grunden. Sidst men ikke mindst er der det store badeværelse med fritstående badekar. På hele 1. salen er der åbnet op til kip, samt lavet kviste i forlængelse af alle rum.

Om huset er det værd at bemærke er at huset er energioptimeret på bedst mulige vis og med efterisolering, nyt jordvarmeanlæg, samt solceller har opnået A2020 energimærke og har et anslået varmeforbrug på kr. 2.900 årligt!

GRUND OG TILHØRENDE BYGNINGER:

På den 3,6 hektar store grund finder i flere forskellige brugbare bygninger, som giver mulighed for et væld af erhvervs- eller hobbymæssige muligheder. Værd at nævne er det store værksted, hvor der er støbt nyt gulv, samt isoleret vægge og som opvarmes med varmepumpe. Her er tilhørende opholdsrum med tekøkken, samt et pænt badeværelse. Værkstedet har tidligere givet god indtægt ved udlejning til smed.
Herudover er der store staldbygninger, som egner sig perfekt til vinteropbevaring, bilhobby, hestehold eller andre pladskrævende aktiviteter. På ejendommen er der på nuværende tidspunkt 4 folde og på grunden et planeret område forberedt til ridebane.

BELIGGENHED:

Ejendommen som er beliggende på en lukket vej, ligger i cykelafstand afstand fra både Viby og Lejre, som begge byder på et godt miljø, og masser af muligheder for børnefamilien. Viby og Lejre er centralt placeret midt på Sjælland og der er gode togforbindelser direkte til København, Roskilde, Holbæk og Ringsted. 300 meter fra huset når du bussen og der er kun 35-40 minutter i bil til København.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218

Lignende boliger til salg