NYDELIG 3-VÆRELSES LEJLIGHED NÆR ROSKILDE C

KVARTERET 

Lejligheden er centralt beliggende i Roskilde med få minutters gang til indkøbsmuligheder og i cykelafstand til gågaden, Ros Torv og Roskilde Station. Herfra er der ikke langt til erhvervsskoler eller gymnasier. Desuden tæt på sportsfaciliteter og offentligt transport samt motorvejsnettet, så København kan nås på 30 minutter.  

 

EJENDOMMEN:

Pæn gulstensejendom fra 1946 som har fået skiftet vinduer mod både vej og gård. Her er dørtelefon, fælles vaskeri, tørrerum og cykelkælder, eget kælderrum samt fælles have med borde og bænke til fri afbenyttelse for ejendommens beboere. Foran ejendommen, er der privat parkering til ejendommens beboere.

 

LEJLIGHEDEN:

Lejligheden der af tidligere ejer er blevet gennemgribende renoveret med bl.a. nyere køkken, badeværelse, el, vægge, lofter mv., står i dag fuldstændig indflytningsklar – her skal du blot flytte dine møbler ind og nyde lejligheden. Du bydes velkommen i den rummelige entré med indbygget skab. Den store stue ligger i forbindelse til værelse og har god plads til både sofa og spisebord. Badeværelset der er fra 2015 har væghængt toilet og et moderne flisevalg. Køkkenet der ligeledes er fra 2015 er et Svanekøkken med hvide elementer og diverse hårde hvidevarer af god kvalitet. Endvidere indeholder lejligheden et dejligt soveværelse mod gården der har indbygget skab. Sælger har lagt væg til væg tæpper i hele lejligheden, hvilket betyder at du under dem finder et rustikt plankegulv, hvis det er at foretrække. 

Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218