EXCEPTIONEL STUELEJLIGHED NÆR ROSKILDE C

KVARTERET:
Ejendommen er centralt beliggende i Roskilde med få minutters gang til bl.a. Netto og her er kun en kort cykeltur til byens centrum, der byder på mange hyggelige restauranter, butikker, gallerier m.m. Ligeledes er Ro's torv og Roskilde station heller ikke mange minutter væk. Roskildehallerne og byens fodboldanlæg ligger lige om hjørnet, så det er overkommeligt at forene sportslivet med en travl hverdag. Endvidere er der kun få meter til den lokale bager og til bussen der har forbindelse til Roskilde station.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i nydelig gulstensejendom fra 1946. Der er fælles vaskeri, tørrerum og cykelkælder i ejendommen. Ligeledes i kælderen har man brugsret til et opbevaringsrum. På bagsiden af ejendommen finder man fælles have med borde, bænke og grill til ejendommens beboere. Foran ejendommen, er der privat beboerparkering.


LEJLIGHEDEN:
Lejligheden på 65 kvm er velindrettet og indeholder: entré/fordelingsgang, hvor du finder arrangement med vaskemaskine og god skabsplads, herfra er der adgang til lejlighedens Køkken, bad og stue. Stuen er dejlig lys med rigelig plads til både sofa- og spisearrangement og hvor der også er mulighed for at etablere et ekstra værelse. Herudover har du et stort soveværelse mod haven og med god plads til skabe. Fint lyst køkken med integreret opvaskemaskine, samt badeværelse og brus med lyse fliser. Lejligheden har gennemgået en gennemgribende renovering med nyere køkken, gulve, vægge og en masse fine detaljer, som skal opleves!

Hvis du leder efter en lys lejlighed, som er noget for sig selv og tæt på centrum er her muligheden.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218