FLOT RØDSTENSVILLA MED UDSIGT TIL ÅBNE MARKER

KVARTERET
Med adresse på Holbækvej 225 bosætter I jer omgivet af åbne marker lige mellem Svogerslev og Roskilde. Der er direkte bus og cykelafstand til Roskilde Station, og i Svogerslev finder I alt til hverdagen. I en radius af halvanden kilometer finder I indkøbsmuligheder, dagtilbud og skole, og I kan hurtigt cykle til Lynghøjsøerne, hvor I kan bade. En oplagt destination for familiens udflugter er Hyrdehøj Skov, som I møder efter knap ti minutters gang. Endelig kan I komme på motorvejen efter få minutter bag rattet.

EJENDOMMEN
Den nydelige rødstensvilla fra 1953 præsenterer sig med et klassisk udtryk med hvide vinduesrammer og et rødt tag. Villaen befinder sig på en 958 kvm stor grund og fordeler 115 kvm over halvandet plan, hvor der er installeret luft-til-vand-varmepumpe i 2021 og foretaget hulmursisolering i samme omgang.

I stuen er der lagt gulv i 2019 og her luner brændeovnen. Rummet har en ideel størrelse til sofakrog og spisebord, og tilstødende ligger køkkenet med hvide, udskårne fronter, sorte bordplader og gulvvarme. Videre kommer en skøn udestue, der forlænger sommeren i begge ender, samt et værelse, der også fik skiftet gulv i samme omgang som stuen. Etagen afrundes af et gæstetoilet, et bryggers og et fyrrum. På førstesalen finder I yderligere to værelser (mulighed for 3 værelser) samt et badeværelse med en muret bruseniche. Her er der mulighed for at inddrage skunken og dermed dele det store værelse op i to.

Udenfor venter jer en dejlig have med græsplæne og let beplantning. Foran udestuen har I desuden en solrig terrasse til havesættet og grillen.

Alt i alt en herlig villa til familien med en fredelig placering nær byliv.