EXCEPTIONEL 2-VÆRELSES LEJLIGHED NÆR ROSKILDE C

KVARTERET:
Ejendommen er centralt beliggende i Roskilde med få minutters gang til bl.a. Netto og her er kun en kort cykeltur til byens centrum, der byder på mange hyggelige restauranter, butikker, gallerier m.m. Ligeledes er Ro's torv og Roskilde station heller ikke mange minutter væk. Roskildehallerne og byens fodboldanlæg ligger lige om hjørnet, så det er overkommeligt at forene sportslivet med en travl hverdag. Endvidere er der kun få meter til den lokale bager og til bussen der har forbindelse til Roskilde station.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i nydelig gulstensejendom fra 1946. Der er fælles vaskeri, tørrerum og cykelkælder i ejendommen. Ligeledes i kælderen har man brugsret til et opbevaringsrum. På bagsiden af ejendommen finder man fælles have med borde, bænke og grill til ejendommens beboere. Foran ejendommen, er der privat beboerparkering.
Ejendommen har løbende undergået en solid opdatering med tag, faldstammer m.m. som den eneste af de lignende foreninger på Holbækvej.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden på 58 kvm er velindrettet og indeholder: entré/fordelingsgang, hvor du finder arrangement med vaskemaskine og god skabsplads, herfra er der adgang til lejlighedens Køkken, bad og stue. Stuen er dejlig lys med rigelig plads til både sofa- og spisearrangement. Herudover har du et stort soveværelse mod haven og med god plads til skabe. Fint lyst køkken med integreret opvaskemaskine, samt badeværelse og brus med lyse fliser. Lejligheden har det seneste år gennemgået en gennemgribende renovering med nyt køkken, gulve, vægge og en masse fine detaljer, som skal opleves!

Hvis du leder efter en lys lejlighed, som er noget for sig selv og tæt på centrum er her muligheden.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987