LÆKKER VILLA FRA 2015

KVARTERET:
Ejendommen er placeret i den hyggelige by, Gundsømagle, som kun ligger et kvarters køretur fra Roskilde. Her bosætter I jer i et børnevenligt kvarter med skole og institutioner tæt på, så de største børn nemt kan selv kan cykle afsted om morgenen, og de små blive fulgt til fods i klapvognen. Byen er omkranset af marker og grønne rekreative arealer og i kan på 40 minutter i bilen være i København eller tage toget fra Roskilde eller Trekroner station.

EJENDOMMEN:
Boligen er opført i 2015 og præsenterer sig tidssvarende med lyse mursten og mørkt tegltag. Grunden breder sig over 736 kvm, og haven er indbydende anlagt af en anlægsgartner. Indenfor råder planløsningen over 150 kvm fordelt på et dejligt køkken-alrum med loft til kip og to ovenlysvinduer med inbygget solgardiner foruden en stue og fire værelser. Forældreafdelingen har adgang til eget badeværelse med brus, mens de tre børneværelser anvender husets andet badeværelse. Stuen er lys og indbydende og ligger i forlængelse af køkken-alrummet. Her kan I indrette jer med bløde sofaer, der vil samle hele familien. Der er udgang til den delvist overdækkede terrasse fra både alrum og stue, så man på bedste vis får forbundet inde- og uderum i sommerhalvåret. Bryggerset er praktisk arrangeret med en masse skabsplads samt rum til at installere vaskemaskine og tørretumbler. Der er naturligvis gulvvarme overalt, og ventilationsanlægget sørger for en behageligt indeklima i samtlige rum.

Haven og terrassen bliver et tilflugtssted i de varme perioder på året. Her kan børnene tumle rundt og lege på græsset, mens I kan følge solens bane på de i alt tre terrasser, der ligger fordelt rundt om ejendommen.
I får også en integreret vognport til parkering af bil med tilknyttet værksted og isoleret udhus med støbt gulv.

Ejendommen er utrolig velholdt, med stilrene materialer og dejligt udemiljø. Et perfekt hjem til en børnefamilie og dejlige trygge omgivelser i nyere udstykning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981