MODERNE OG VELINDRETTET VILLA I ROLIGT KVARTER

KVARTERET:
I bosætter jer på en stille villavej i Gundsømagle, som er et dejligt sted for en familie at slå sig ned. Her er roligt og absolut ingen støj, og så er der kort afstand til institutionen, som ligger for enden af vejen. Derudover er der nem adgang til indkøb, mens Margretheskolen ligger omtrent 2,5 kilometer væk med cykelsti hele vejen. Skal I til København, kan I være på Kgs. Nytorv efter 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Den moderne villa blev opført i 2019 og byder indenfor på 152 velfordelte kvm, som er perfekt til en familie. Grunden råder over 825 kvm, og haven er nem at holde med plads til leg. Indenfor venter jer et lyst og indbydende hjem, hvor køkken-alrummet er det centrale rum i huset. Her vil I mødes hele familien på tværs af aktiviteter, og køkkenet fremstår flot med sorte elementer fra HTH. Det er desuden HTH-elementer gennem hele boligen på både badeværelser, walk-in-closet og i bryggerset, hvilket skaber en fin sammenhæng i indretningen. Akustikloftet i køkkenet er med til at skabe en behagelig atmosfære, og det åbne rumforløb til de andre opholdsrum giver yderligere et godt flow. I stuen er der et dejligt lysindfald og rum til at arrangere jer med bløde sofaer. Videre finder I fire gode værelser, hvoraf det ene er oplagt som forældreafdeling med walk-in-closet og adgang til eget badeværelse. Slutteligt er der et praktisk bryggers og endnu et badeværelse.

Udenfor venter der en dejlig have og terrasse, som byder på sol hele dagen. Haven er nem at holde, og børnene vil elske at lege her en varm sommerdag. Ved siden carporten er der et 14 kvm skur, som i 2020 blev opdateret med isolering og masser af plads til opbevaring.

Et perfekt hjem til familien.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741